Eksamensfilm ble èn av Filmfestivalens store favoritter

DegenerateWebTv Premiere: «I’m a Degenerate» er en australsk kortfilm om den rus avhengige Kris som plukker opp søsteren fra skolen samme dag som den nyfrelste psykopaten Ronnie kommer ut av fengsel og søker hevn på Kris for å ha satt jomfruskudd på nevøen hans.Filmen ble tatt ut på Palm Internasjonal filmfestival og Melbourne Underground Film festival 2014.

Posted by Kanal H on 9. november 2015

Aleksander Tranberg fra Norge tok bachelor i film ved International Film School Sydney. Da han hadde fullført eksamensfilmen ble den tatt ut på Palm Internasjonal filmfestival og Melbourne Underground Film festival 2014.

– Det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger på det jeg produserer. Det som er kjekt med filmproduksjon er at seerne kan resonere filmer, slik at vi treffer virkeligheten, selv om det er oppdiktet, forteller Tranberg til Kanalh.no

Filmen «I’m a Degenerate» er en sjanger av drama som handller om rusavhengige Kris som plukker opp søsteren fra skolen samme dag, som den nyfrelste psykopaten Ronnie kommer ut av fengsel. Psykopaten søker hevn på Kris for å ha satt jomfruskudd på nevøen hans.

– Budskapet i filmen treffer mye av det vi ser i virkeligheten, og det er jo bare kjekt at jeg har klart gjenfortalt virkeligheten gjennom film.

Hvordan er det å la en eksamensvideo ende opp i filmfestivalens hender?

– Jeg er veldig fornøyd med at filmen ble tatt opp i filmfestivalene; Palm International og Melbourne Underground. Det var mye arbeid med denne eksamensfilmen, men jeg er veldig glad for de gode tilbakemeldingene jeg har fått.

 

Tittel: I’m a Degenerate

Aldgr. 15 år

Produsent: Aleksander Tranberg

Nasjonalitet: Australsk/Norsk