Mener at IS’ angrep i Libanon bør få like stor oppmerksomhet

Libanesisike Hassand Jalloul tar et oppgjør med facebook og mener at angrepene i Libanon bør få like stor oppmerksomhet som hendelsene i Frankrike.

Unnskyld meg Facebook, men hvorfor skal jeg endre mitt profilbilde for å støtte Frankrike og folket i Paris? Hvorfor i helvete skulle jeg gjøre det? Jeg synes faktisk det er veldig fornærmende at du har det alternativet for meg. Hvor var det libanesiske flagget da terrorister angrep Beirut for to dager siden? Hvor var det syriske flagget hele tiden? skriver Jalloul på facebook.

Innlegget går som farsott i sosiale medier etter at han ga uttryk på sin facebook-konto. I løpet av helgene har mange byttet profilbilde for å vise sin støtte for franskmennene etter terrorangrepet, der 129 mennesker ble drept.

I Libanon ble 43 mennesker drept og 239 ble skadet under angrepet som skjedde to dager før hendelsen skjedde i Paris.